Marirea Penisului Benefits
Rock Hard Erections

ERECTII PUTERNICE

Clientii Expanzite ™ vor avea erectii puternice în termen de 48 de ore de la administrarea primei pastile. Primul pas intr-o partida de sex bun începe cu obţinerea unei erectii puternice. Epicedium sagittatum, crataegus oxycantha, cayenne şi ginko biloba sunt ingredientele cheie în formula noastră care imbunatateste radical funcţiile circulatorii în organism. Obţineţi erectii mai puternice şi de lunga durată cu Expanzite ™.


Enlarge your Erection Size

Expanzite ™ MARESTE DURATA ERECTIEI

Cand luati Expanzite ™ va va creşte durata erectiei si marimea organului sexual. Această formulă puternică include Horny Goat Weed (Epicedium Sagittatum), care conţine ingredientul activ lcarin. Lcarin creşte nivelurile de oxid de azot din organism, stimulând radical cantitatea de sânge care intra în penis. Rezultatul final este: penisul devine mai lung, mai mare şi mai gros in timpul erectiei.


Erectile Dysfunction Treatment

TRATAMENT IMPOTRIVA DISFUNCTIILOR ERECTILE

Expanzite ™ este o solutie naturala, care va trata disfuncţia erectilă. Formula Expanzite ™ conţine un amestec puternic cu două ingrediente naturale care sunt dovedite pentru eliminarea disfuncţie erectile, L-Arginina şi Horny Goat Weed. Aceste două ingrediente lucrează împreună pentru cresterea fluxului de sânge, care intra in camerele penisului eliminând simptomele disfunctiei erectile. Expanzite ™ este alternativa  la Viagra.


Increase your Stamina and Endurance

CRESTE PERFORMANTA

Statisticile arată că femeile in medie au nevoie de aproximativ 45 de minute de contact sexual înainte de a atinge punctul culminant. Expanzite ™ conţine o concentraţie puternică de Ginseng şi Catuaba care sunt afrodisiace naturale folosite pentru stimularea glandelor sexuale si marirea performantelor atletice. Planta Catuaba conţine trei alcaloizi dovediti clinic pentru a stimula sistemul nervos central. Ginsengul va ofera o aprovizionare constantă de energie, în scopul de a va maximiza performantele sexuale. Aceste efecte sunt simţite doar atunci când sunteti stimulat sexual, astfel încât să nu va simtiti hiperactivi în timpul activităţiilor normale de zi cu zi.


Premature Ejaculation treatment

PREVINE EJACULAREA PREMATURA

Dacă suferiţi de ejaculare prematură, de asemenea, cunoscuta sub numele de ejaculare rapida, punctul culminant rapid, punctul culminant prematur sau ejaculare precoce, Expanzite ™ este solutia pe care o căutaţi. Ejacularea prematura apare atunci cand barbatii devin excitati în timpul preludiului şi ajung la orgasm rapid (de obicei apare în 5 secunde - 8 minute de la inceperea actului sexual). Expanzite ™ conţine o concentraţie puternică de Ptychopetalum Olacoides (planta Muira Puama) care conţine incredientul activ muirapuamine, o enzimă puternica care eliberează, o combinaţie de neurotransmiţători în întregul sistem nervos central. Neurotransmitatorul puternic va va permite sa va controlati nivelul de excitare, fără a afecta marimea erectiei. Acest lucru vă va permite să preluati controlul şi să evitati ejacularea prematura!


Generate Mind Blowing Orgasms

GENERATI ORGASME PUTERNICE

Fiind capabil de a ejacula cantităţi mari are un efect psihologic foarte pozitiv asupra barbatilor, deoarece creşte puterea orgasmului şi se adaugă la satisfactia totala pe care bărbaţii o obtin din sex. Studiile au arătat că avand o experienţă sexuala pozitivă ne lasă într-o stare euforică, care poate dura pe toata durata zilei. Expanzite ™ conţine o concentraţie de vitamina B3 Niacina, Ginseng şi Avena sativa, care va ajuta în generarea de orgasme puternice.


Increase Ejaculate Amounts

VOLUM EXPLOZIV AL EJACULARILOR

Expanzite ™ a fost dezvoltat pentru a creşte valoarea dvs. ejaculata şi a va spori experienţa dumneavoastră sexuale. Expanzite ™ conţine ingrediente cheie, cum ar fi vitamina B3 şi ginseng pentru dilatarea capilarelor, care va permite sa curga mai mult material seminal din testicule. Cu adaugarea de Saw Palmetto această formulă noua va asigura funcţionarea sănătoasă a prostatei responsabila pentru producerea de sperma. Cu această combinaţie unică de acum este posibil de a ejacula până la 50% mai mult.


A Supercharged Libido

UN LIBIDO SUPRAINCARCAT

La un moment dat in viaţă bărbaţii încep in mod natural să-şi piardă interesul pentru sex dintr-o o serie de motive (vârstă, stres, oboseala, program ocupat etc). Expanzite ™ conţine o concentraţie puternica de Inosine, Tribulus şi Turnera diffusa (Damiana) dovedite in stimularea si cresterea naturala a nivelurilor de hormoni din organism responsabili pentru libido. Această combinaţie unică va creste in mod natural nivelul de testosteron din organism.


Overwhelming and Irresistible Confidence

INCREDERE

Expanzite ™ a selectat cu atenţie aceste ingrediente active pentru a vă oferi încrederea şi performanţa pe care aţi dorit-o dintotdeauna. Odată ce ati experimentat Expanzite ™, veti beneficia de o creştere a încrederii şi a stimei de sine ştiind ca aveţi posibilitatea să dati randament  la cel mai inalt nivel.  


Expanzite ™ a  Healthy Choice for Men

Expanzite ™ O ALEGERE SANATOASA PENTRU BARBATI

Producătorul de Expanzite ™ înţelege nevoile barbatilor si una dintre preocupările cele mai presante ale bărbaţilor invarsta este mentinerea unei prostate sanatoase şi funcţionale. In timp ce barbatii imbatranesc funcţiile corespunzătoare şi sănătatea generală a prostatei devine o preocupare. Expanzite ™ a proiectat această formulă pentru a asigura ca prostata va fi sănătoasa. Includerea de Saw Palmetto a fost dovedita clinic in menţinerea unei prostate sănătoase şi pentru prevenirea hipertrofiei benigne de prostata. Doza noastra zilnică este sigura şi eficienta pentru întreţinere preventivă şi vă va permite să ejaculati sume mai mari în timp ce mentineti puterea orgasmului.