Marirea Penisului Pastile

Cum funcTioneazA Expanzite ™?

Există numeroase motive de ce Expanzite ™ este fără echivoc  alegerea numarul unu pentru mii de barbati din intreaga lume. 

Am format cel mai puternic si mai bun potentator sexual. Prin combinarea celor mai puternice suplimente pentru sexul masculin de pe planeta, suntem mândrii de a v-a prezenta un comprimat pentru, a opri ejacularea precoce, a creste puterea orgasmului, a produce erectii  puternice, creşterea sumei  ejaculate  şi cresterea performntei. 

Amestecul nostru patentat este atent formulat pentru a include cantităţile exacte de ingrediente atent alese, astfel încât acestea să poată lucra împreună pentru a vă oferi o experienta sexuala de neuitat.

INGREDIENTE 100% NATURALE

Aici este o defalcare a fiecărui component din pachetul nostru de Expanzite.


VITAMINA E: Vitamina E este o vitamina solubila in grasimi, care este esenţială pentru regenerarea tesutului. Se găseşte în legumele cu frunze verzi, nuci si uleiuri vegetale. Vitamina E intervine favorabil in restaurarea funcţilor sexuale şi de reproducere, o imagine reflectată în denumirea sa chimică, tocoferol. Luate de la cuvantul grecesc "să aducă naştere", sau mult mai colocvial "ulei de fertilitate."


VITAMINA B3 (ca Niacina): Este o vitamina esentiala pentru organismul uman, care se gaseste in multe alimente. Organismul uman foloseste Niacina in mai mult de 50 de reactii chimice. Niacina lucrează în organism pentru a dilata capilarele provocând o creştere a fluxului sanguin la periferii. Niacina este un precursor vital pentru coenzimele care alimenteaza cu energie celulele din organism. Aceasta vitamina importanta este necesara si pentru sinteza hormonilor sexuali.


IARBA CAPREI (epimedium sagittatum): Este un afrodisiac cunoscut pentru cresterea libidoului, si imbunatatirea functiilor erectile la barbati. Cunoscuta si ca Epimedium, iarba caprei a fost descrisă pentru prima dată în textele antice medicinale chinezesti. In zilele noastre, iarba caprei deţine un loc important în medicina tradiţională chineza si incepe sa câştige popularitate si in restul lumii.


BOABE DE PADUCEL(crataegus oxycantha): Boabele de paducel au fost folosite inca din Evul Mediu pentru reducerea efortului depus de inima si normalizarea funcţiilor cardiovasculare. Ele sunt, de asemenea, asociate cu cresterea fluxului de sânge, care mareste puterea erecţiei. Boabele de Păducel fortifica vasele sanguine si maresc fluxul sanguin din organism.


DAMIANA (turnera diffusa): Damiana a fost folosita ca medicament impotriva bolilor respiratorii, neurologice si sexuale, inca de pe vremea aztecilor. Introdusa în Statele Unite din 1874, Damiana a fost vândută ca un afrodisiac, pentru a induce euforia şi pentru ajutarea oamenilor cu depresii. Damiana creste dorinta si pasiunea sexuala.


MUIRA PUAMA (ptychopetalum olacoides): Muira Puama, numita si "potenta din lemn" este un copac mic de până la 15 de metri înălţime. Părţile principale care sunt utilizate sunt scoarţa şi rădăcina. Popoarelor indigene utilizeaza Muira Puama pentru disfunctiile sexuale, oboseala, probleme neuromusculare şi reumatism. Muira Puama  creste performanta sexuala si durata erectiei. 


GINKGO BILOBA: De peste 5.000 de ani Ginkgo Biloba a fost folosita in medicina chinezeasca, pentru creşterea fluxului sanguin către creier care ajută la energizarea lui si a sistemului nervos central. Ginkgo imbunatateste circulatia periferica, oxigenarea si creste fluxul sanguin catre organele genitale, pentru a imbunatati functiile sexuale si puterea erectiei.


GINSENG: Ginseng-ul este utilizat în mod tradiţional pentru refacerea  energiei si imbunatatirea starii de spirit. De asemenea, are puteri afrodisiace. Utilizat in combaterea impotentei  şi ejacularii premature. Ginseng-ul ajuta la normalizarea tensiunii arteriale, regenerand si revitalizand organismul. Un ingredient cheie al ginseng-ului este ginsenosidul, ceea ce creste circulatia sangelui in penis. Acesta contribuie si la regenerarea celulelor nervoase.


TRIBULUS TERRESTRIS: Tribulus Terrestris este o planta care a fost folosita în medicina tradiţională chineză şi indiană timp de secole. Tribulus este cel mai adesea folosit pentru infertilitate, disfuncţie erectilă şi libido scăzut. În ultimul deceniu, a devenit popular pentru îmbunătăţirea performanţelor sportive si cresterea masei musculare. Tribulus creste nivelul de testosteron (hormonul luteinizant), fără efecte secundare.


CATUABA (erythroxylum catuaba): Catuaba are o lunga istorie in medicina naturista ca un afrodisiac. Originar din Brazilia şi părţi ale Amazonului, Catuaba este un stimulent al sistemului nervos central frecvent utilizat în întreaga lume pentru tratarea impotentei sexuale, a nervozitatii, a epuizarii si a oboselii.


SAW PALMETTO: Descoperita de indienii Maya, numit si „leacul iubirii” este folosita in tratarea functiilor prostatei, tractului urinar si dorintei sexuale. Acesta este folosita  si ca tonic pentru intarirea orgasmului. Prin introducerea acestui ingredient puternic, Expanzite ™ se străduieşte să asigure că funcţiile penisului vor rămâne sănătoase şi active..


INOZINA: Inozina este folosita pentru atenuarea oboselii  si pentru cresterea rezistentei fizice. Este folosita în Expanzite ™ pentru cresterea libidoului..L-Arginina: L-Arginina imbunatateste sistemul circulator, activitatea cardiaca, potenta sexuala si stimuleaza libidoul. Relaxeaza vasele sanguine si stimuleaza circulatia. Fluxul sanguin se mareste in intreg organismul. Aceste lucruri joaca un rol fundamental in frecvenţa, mărimea şi duritatea erectiei.


ARDEI ROSU: Ardeiul Rosu este folosit ca planta medicinala, utilizat in calmarea tulburărilor gastro-intestinale, cum ar fi dureri de stomac, crampe şi gaze. Aceasta ameliorează, de asemenea, deficienţele legate de sistemul circulator. Ardeiul rosu ajuta la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.


PAIE DE OVAZ (avena sativa): Paiele de ovaz sunt bune in tratarea afectiuniilor hepatice, neurologice, impotenta sexuala, sterilitate, regenerare sangelui, colica renala si vezicala . Paiele de ovaz sunt printre cele mai bune remedii, pentru  sistemul nervos central, în special în timpul stimulării sexuale.IZOLAT PROTEIC DIN SOIA: Soia constituie o sursa majora de proteina de calitate pentru nutritia umana, prevenind cancerul de prostata, scaderea nivelului colesterolului sanguin si îmbunătăţirea ejacularii. Proteina din soia ajuta organismul sa produca mai multa sperma  si sa creasca puterea orgasmului.